Öppettider: Endast tidsbokning | Tel: 072-202 82 28 | Email: info@dinsang.se
Din Säng - Småländska kvalitetssängar från Sängman.
Image description

Vi säljer sängar speciellt anpassade till just dig

När du väljer säng är det väldigt viktigt att du får en som passar dina behov och dina önskemål. Din nya säng ska helt enkelt passa in i ditt hem och dina sömnmöster. Därför kan du skräddarsy sängen efter hårdhet, storlek, tyger, färg, höjd etc. Vi hjälper dig gärna hitta det som passar just dig. Ring oss på tel: 072-202 82 28, så bokar vi en tid som passar dig. 

Om Oss

Våra sängar kommer från Sängman AB, vars verksamhet ligger i samma fastighet som vår visningsbutik i Bor, strax utanför Värnamo. Detta gör att vi slipper frakt-, logistik-, lager- och hanteringskostnader för våra produkter och därför kan vi hålla mycket låga priser gentemot dig som kund. Alla sängar tillverkas utifrån just din beställning, dvs du har stora möjligheter till att skräddarsy din beställning. Vårt mål är att det inte skall ta mer än en vecka från beställning till leverans - du har alltså snart din nya säng hemma hos dig.

Som kund hos oss så har du helt fria händer att skapa din alldeles egna säng. Vi har flera olika sängar som du kan utgå ifrån för att sedan välja fritt bland vårt sortiment av madrasser, hundratals olika tyger samt ben och medar. Detta gör att det bara är den personliga smaken och känslan som sätter gränser för hur just din säng skall vara.

Sängen är lika mycket en möbel och designprodukt som till exempel soffor och fåtöljer. Genom att välja bland ett hundratal möbeltyger i olika färger och modeller samt flera olika sängben och medar så kan du skapa en personlig säng som överensstämmer med just din smak.

Funderar du på att byta säng? Besök då vår visningsbutik i Bor. Här finns större delen av vårt sortiment uppställt. Om du har några frågor så besvarar vi dem gärna när du kommer. Du är även välkommen att kontakta oss på telefon eller via vårt kontaktformulär.

Vi har kunder från hela landet, dock kommer den övervägande delen av våra kunder kommer ifrån trakten kring Värnamo och Jönköping. Vi fraktar sängar till hela Sverige med DHL, kontakta oss gärna för mer information.
Bildbeskrivning
Bildbeskrivning
Bildbeskrivning

Kontakt

Öppettider
Endast tidsbokning, ring för mer info.
Tel: 072-202 82 28
E-post: info@dinsang.se
Besöksadress: Värnamovägen 20, Bor