Öppettider: Endast tidsbokning | Tel: 072-202 82 28 | Email: info@dinsang.se
Din Säng - Småländska kvalitetssängar från Sängman.

Vi anpassar sängen efter dina önskemål

Vi har ett 100-tal olika säng- och möbeltyger att välja mellan, allt för att du som kund ska kunna få en säng som passar in i just ditt hem. Välkommen in i butiken för mer information.
Vi kan också leverera sängar till specialmått, fråga någon av våra kunniga medarbetare.


NightTime Dubbelram

Nighttime dubbelram är en av våra absolut finaste och mest högkvalitativa enkelsängar. Här får du inte bara kvalitét och komfort, du kan skräddarsy utseende, hårdhet, bäddmadrass och ben på sängen. 
Bildbeskrivning
Bildbeskrivning

Sängman Princess

Sängman Princess har en såkallad boxmadrass där det i botten ligger ett Bonell-fjädersystem och överst ett Multipocket-fjädersystem som följer din kroppsform för bästa avlastning. Passar såväl som till ditt master bedroom som till gäststugan. 

Sängman Royal

Sängman Royal Har ett lite enklare utseende, men där innehållet är det centrala. Här får du en riktigt bra säng vad gäller avlastningsförmåga och hur den formar sig efter dig.
Bildbeskrivning
Bildbeskrivning


Sängman Excellent

Sängman Excellent är en säng som vi främst rekommenderar till gästrummet eller sommarstugan. Perfekt val både vad gäller komfort och pris.

Sängman Comfort

Vår billigaste säng som passar till dig som behöver en säng till övernattande gäster eller som extra säng i gäststugan. Robust och stabil i sin uppbyggnad ger ett bra stöd när du sover.
Bildbeskrivning

Kontakt

Öppettider
Endast tidsbokning, ring för mer info.
Tel: 072-202 82 28
E-post: info@dinsang.se
Besöksadress: Värnamovägen 20, Bor