Öppettider: Endast tidsbokning | Tel: 072-202 82 28 | Email: info@dinsang.se
Din Säng - Småländska kvalitetssängar från Sängman.

Vi anpassar sängen efter dina önskemål

Vi har ett 100-tal olika säng- och möbeltyger att välja mellan, allt för att du som kund ska kunna få en säng som passar in i just ditt hem. Välkommen in i butiken för mer information.
Vi kan också leverera sängar till specialmått, fråga någon av våra kunniga medarbetare.


NightTime Dubbelram

Nighttime dubbelram är en av våra absolut finaste och mest kvalitativa standardsängar. Här får du inte bara en kvalitativ och komfortabel säng, utan en designmässigt fin möbel där du själv kan påverka utseendet.
Bildbeskrivning
Bildbeskrivning

Sängman Princess

Sängman Princess är en lite enklare säng i form av en boxmadrass där det i botten ligger ett Bonell-fjädersystem och överst ett Multipocket-fjädersystem som formar sig extra bra efter din kropp. En säng som passar bra både till barnkammaren som till sommarstugan, både vad gäller komfort och pris.

Sängman Royal

Sängman Royal är en lite enklare modell av säng där innehållet är det viktiga. Här får du en riktigt bra säng vad gäller avlastningsförmåga och hur den formar sig efter dig.
Bildbeskrivning
Bildbeskrivning


Sängman Excellent

Sängman Excellent är en lite enklare modell av säng i form av en boxmadrass där det i botten ligger ett Bonell-fjädersystem och överst ligger ett LFK-fjädersystem. En säng som passar bra både till barnkammaren som till sommarstugan, både vad gäller komfort och pris.

Sängman Comfort

 Sängman Comfort är en lite enklare modell av säng som passar till det mesta. Allt från den vanliga sängkammaren till sommarstugan. Robust och stabil i sin uppbyggnad ger ett bra stöd när du sover.
Bildbeskrivning

Kontakt

Öppettider
Endast tidsbokning, ring för mer info.
Tel: 072-202 82 28
E-post: info@dinsang.se
Besöksadress: Värnamovägen 20, Bor