Öppettider: Endast tidsbokning | Tel: 072-202 82 28 | Email: info@dinsang.se
Din Säng - Småländska kvalitetssängar från Sängman.

Vi anpassar sängen efter dina önskemål

När du köper säng hos oss ska det kännas rätt. Därför har vi ett koncept där du kan anpassa och välja säng baserat på dina önskemål och behov. Vi bland annat hundratals olika tyger, så att du får en säng som passar in med övrig inredning. Vi kan också leverera den storlek du vill ha samt du kan välja på mängder med olika bäddmadrasser.
Läs mer nedan. Kanske finns det en säng som passar dina behov?

NightTime Queen

För dig som är finsmakare och vill ha det där lilla extra. Höj- och sänkbar vilket innebär att både ben och huvudänden går att höja och sänka för att förändra läget du ligger i. Till skillnad från andra elevationssängar på marknaden så är madrassen och ramen sammansatt, vilket gör att madrassen och sängen ligger stabilt på plats.
Bildbeskrivning
Bildbeskrivning


Sängman Lamell Elevation

Sängman Lamell Elevation är en ställbar säng uppbyggd med en ram i botten där fot- och huvudände är höj- och sänkbar. De är uppbyggda med så kallade lameller från sida till sida, vilka det ligger en vändexmadrass med ett fjäderpaket. Sängen går att få med medium eller hård avfjädring. 

Sängman Elevation Basic

Vår billigaste höj- och sänkbara säng. Den här sängen har vi ofta på lager och har inte så stora konfigurationsmöjligheter som våra andra sängar. Perfekt till barnens rum eller som extrasäng. Den här sängen levereras med mediumhård avfjädring samt med en polyeterbäddmadrass.
Bildbeskrivning

Kontakt

Öppettider
Endast tidsbokning, ring för mer info.
Tel: 072-202 82 28
E-post: info@dinsang.se
Besöksadress: Värnamovägen 20, Bor