Din Säng - Småländska kvalitetssängar från Sängman.

Öppettider: : Endast tidsbokning | Tel: 072-202 82 28 | Email: info@dinsang.se

Vi anpassar sängen efter dina önskemål

När du köper säng hos oss ska det kännas rätt. Därför har vi ett koncept där du kan anpassa och välja säng baserat på dina önskemål och behov. Vi bland annat hundratals olika tyger, så att du får en säng som passar in med övrig inredning. Vi kan också leverera den storlek du vill ha samt du kan välja på mängder med olika bäddmadrasser.


Läs mer nedan. Kanske finns det en säng som passar dina behov?

NightTime Queen

Detta är en av våra absolut finaste sängar. Sängen är en höj- och sänkbar säng vilket innebär att både ben och huvudänden går att höja och sänka för att förändra läget du ligger i. Till skillnad från andra elevationssängar på marknaden så är madrassen och ramen sammansatt, vilket gör att problemet med att madrassen glider inte uppstår.

Bildbeskrivning

Sängman Elevation Basic


Vår enklaste höj- och sänkbara säng. Perfekt till barnens rum eller som extrasäng. Sengen finns endast i detta utförande med mediumhård avfjädring och med en polyeterbäddmadrass.

Bildbeskrivning

Sängman Lamell Elevation


Sängman Lamell Elevation är en ställbar säng uppbyggd med en ram i botten där fot- och huvudände är höj- och sänkbar. De är uppbyggda med så kallade lameller på vilka det ligger en vändexmadrass med ett multipocket fjäderpaket. Sängen går att få i medium eller hård avfjädring. 

Bildbeskrivning